xxxppwxxx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam! Robię modernizację komputera i na pierwszy ogień poszła wymiana obudowy na zalmana r1, płytka asrock 970A-G/3.1 am3+ ,ramy Corsair Vengeance 2x4GB. Wymienione wyżej podzespoły już posiadam i chce je połączyć z Thermalright Macho 120 Rev.A. Co do obudowy to raczej nie powinno być z nią problemów lecz, obawiam się że coller nie pozwoli mi na swobodny montaż kości ram w slotach (dwie sztuki)Wybór padł konkretnie na te chłodzenie z uwagi na dobry stosunek cena/wydajność (planuję oc).Czy ktoś miał styczność z podobną konfiguracją ? I czy macie jakieś doświadczenia z podobną konfiguracją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart9 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Sprawdź na stronie producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takafotka Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) obawiam się że coller nie pozwoli mi na swobodny montaż kości ram w slotach (dwie sztuki)... Wystarczy samemu poszukać w internecie i widać nawet na obrazkach jak to wygląda po zamontowaniu: A tutaj jeszcze lepiej widać ramy: :zonk: Model płyty nie ma znaczenia bo to jest...STANDARD ATX Form Factor. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez takafotka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxppwxxx Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dobra już wszystko wiem. Dzięki! Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...