Mich4S Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam, kupiłem wymieniona w temacie płytkę i intel i5 7400. Niestety DVI nie działa. W necie znalazłem informacje, ze bez flasha biosu nie da rady tego osiagnac(aktualizacja dla wsparcia Kaby łąkę). Moje pytanie, czy istnieje możliwość zrobienia(z 2 kompa) usb które po wciśnięciu do kompa spowoduje flash biosa? Pierwszym raz w życiu spotykam się z czymś takim i kompletnie nie wiem jak sobie poradzić, a kupować kolejny procesor skylake tylko żeby biosa zgrać to głupota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Płyta w ogóle odpala ? Jak ma stary bios bez obsługi KL to bez jakiegoś Skylake się nie obejdzie , najlepiej zanieś płytę do jakiegoś serwisu komputerowego to ci to zrobią . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...