Yoddha Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 W tej chwili posiadam Moto G3 1/8 i po prostu mi nie wystarcza, chcę wymienić na coś innego. Zastanawiam się nad jednym z tych dwóch smartfonów, prawie ta sama cena, zależy mi na dobrym aparacie, robię dużo zdjęć. Który z tych wybrać? A może w tej cenie znajdzie się coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 A5 to nawet z S5 nie ma co porównywać. Telefon imao nie wart swojej ceny. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 W jakiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoddha Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 W jakiej cenie? Do 1800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Tych 2 modeli nie ma nawet co porównywać , to 2 różne klasy wydajności/jakości - tutaj stawiał bym na S6 . Z innych modeli - Huawai P9 / P9 Lite ew. coś od Xiaomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Do 1800 Górna granica czy przeżyjesz ~100 PLN dołożenia? https://oneplus.net/pl/oneplus-3t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Dobry aparat znajdziesz w Galaxy S7 i w tym budżecie na pewno znajdziesz uczciwą ofertę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 wczoraj był na amazon.de S7 w cenie ok. 1750zł + darmowa wysyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoddha Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Górna granica czy przeżyjesz ~100 PLN dołożenia? https://oneplus.net/pl/oneplus-3t No to już raczej maksymalnie ile mogę dać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...