TheEcki Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Tak jak wyżej karta nie musi być nowa, budżet powiedzmy 1400 zł. Jaka będzie najlepsza? Zależy mi na cichym chłodzeniu i niskich temperaturach. Gram raczej nie za wiele, częściej coś renderuje i używam grafiki do obliczeń. Padł mi stary GTX 480, więc szukam następcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-gtx-1060-gaming-x-6g-6gb-gddr5-192-bit-3xdp-hdmi-dvi-d-box-gtx-1060-gaming-x-6g-774554/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheEcki Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Miałem GTX960 z podobnym chłodzeniem. Dzięki. Myślisz, że da radę ona z tym nie najnowszym procesorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Twój Xeon to serwerowy odpowiednik I7 920 , po OC powinien ogarnąć GTX-a . A że Xeony były wykonywane z lepszej części krzemowego wafla to powinien też mieć lepsze OC niż I7 . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheEcki Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Niestety nie mam płyty pod OC Xeona, będę musiał zmienić na coś wysoko taktowanego. 4 core czy lepiej 6 core wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...