tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mam water cooling tylko jego wyniki są troche kijowe, temp procka 53 przy normalnej pracy, czy wiecie czym to jest spowodowane?? Sorka że daje prawie taki sam topick ale na poprzedni ni zwracacie zbyt wielkiej uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 napisz co to za WC.. moze za słabo dokrecone ???? moze to CPC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nawet na cpc to troszke duzo - ale zalezy od sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Możliwe odpowiedzi: 1. Brak/lipna pasta termoprzewodząca / słabe dokręcenie bloku 2. Brak/ słaba / bez wentyli nagrzewnica 3. Dluuuuuuugaśne rury 4. Pompka z allegro 250l/h :P 5. Przekłamania Biosu (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 1. pasta jest z coolera firmy titan, jeżeli chodzi o dokręcienie bloku to troche sie boje że pokrusze rdzen(jak by co ma shima) 2. Jak narazie nie mam nagrzewniczki ale woda w pojemniku jest bardzo zimna 3. wlotowa 20 cmm, wylotowa 3 m 4. pompka aqua szut 600 l/h 5. płytka ecs więc nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 to jak ty chlodzisz wode? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 już chodzi mi z 5 h a woda jest moze z 2 c cieplejasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jeżeli chodzi o dokręcanie bloku to trzeba to robić do oporu czy jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 do oporu to sie gwozdzie wbija - tutaj suberuje wyczucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...