410N Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Hej, orientuje się ktoś, jak to jest z ubezpieczeniem OC w przypadku dopisania współwłaściciela, konkretnie czy następuje rekalkulacja składki i czy jest możliwość zerwania umowy i zwrotu części składki w przypadku niekorzystnej wyceny przez ubezpieczalnię? Dzwoniłem na infolinię swojej ubezpieczalni, ale niestety osoby na telefonach nie bardzo potrafiły pomóc i konkretnie odpowiedzieć na pytanie, może ktoś z Was miał już podobne doświadczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Kupiłem sobie niegdyś auto i ... poprosiłem ojca o dopisanie go jako współwłaściciela - dzięki temu miałem niższe składki, bo on miał jakieś max zniżki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Rankomat polecam. Ostatnio tak zrobiłem, samochód wziąłem z mamą jako współwłaścicielem. Samemu z jakimiś minimalnymi zniżkami wyszło mi ponad 1300zł, ze współwłaścicielem 750zł. Przez tą stronkę sobie sprawdź, a później idź do jakiegoś "mulitagenta" z taką informacją i nich wyliczy po swojemu. Mniej więcej to samo powinno wyjść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Zamyka, bo odkopy, pierdzenie a nie ma odpowiedzi na pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...