lqlimaxl Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam, mam sprzęt z przed paru lat i chciałbym po mału zmieniać swój sprzęt, na ten moment moim najsłabszym ogniwem jest grafika (gtx 650) i chciałbym kupić już myśląc przyszłościowo jakąś grafike gtx 1060, tylko teraz moje pytanie, czy z moją płytą główną, zasilaczem, obudową i resztą sprzętu to w ogóle ujedzie: Mój sprzęt: Płyta <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a: MSI B75MA-E33 (MS-7808) Procesor: Intel® Xeon® CPU E3-1230 V2 @ 3.30GHz Zasilacz: Bandit 500W Obudowa: I-BOX LION 604B Ramy: 2x8gb DDR3 665 MHz Wiem, że ta karta przy reszcie pewnie jest za mocna i nie wykorzystam jej, ale zamierzam w następnym roku wymienić resztę części, a teraz by mi zależało, żeby grafika była już poziomie i została ze mną na dłużej. Z góry dzięki za rady, pozdrawiam lqlimaxl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Procek, nie jest taki zły. Spokojnie gtx1060 łyknie i będzie pasował do niego. Jednak powinieneś zmienić też zasilacz, bo masz z czarnej listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...