Howling Mad Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Panów serdecznie :] Napisze szybko o co chodzi - klonowałem system z dysku Kingston SSD 120GB V300 na Samsung 850 PRO przy pomocy oprogramowania jakie było na CD z Samsungiem ( Data Migration ). Wszystko zrobiło się błyskawicznie i bezproblemowo. I tu zwracam się do was Panowie by mieć 100% pewność że wszystko zrobiłem jak należy i z czystym sumieniem mogę sformatować Kingstona 120. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś rzuci na to okiem Ustawienia w Bios i Zarządzanie dyskami Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Howling Mad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a602820922 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Proponuję odłączyć Kingstona na kilka dni i pracować na kompie w celu ujawnienia ewentualnych błędów. Później zrobić kopię zapasową bieżącego systemu i można Kingstona formatowac jak brak problemów Poza tym reszta wygląda ok. Z tym że nie do końca jestem przekonany o tym czy system jest w UEFI. Nie wygląda mi na to. Powinny być 3 partycje dla systemu w UEFI o ile pamiętam Sent from my SM-N920F using Tapatalk Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez a602820922 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...