sklimak007 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 WitamMam system Win7. W nim 3 dyskiHDD1: System HDD0 + HDD2: partycja RAID 0 RAID utworzone za pomocą systemu. Wydajność połączenia RAID jest bardzo słaba. Słabsza od pojedyńczego dysku! Co jest nie tak? Gry potrafią się ładować max 1min raz 7-8min.Dyski zostały sprawdzone HDTune oddzielnie i są OK. W załączniku test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 A załóż macierz z poziomu biosu z rozmiarem paska 64kb i wtedy potestuj. Czy oba dyski są dokładnie te same? A tak btw, to pozbądź się obu dysków i kup SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sklimak007 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) nie mam opcji w bios (przeflashowany mod)tak identyczne!wiem wiem ssd ale to jest moja poboczna maszyna a nic ponizej 230zl nie ma...Usunąłem Avasta i jest o niebo lepiej... ale wraz wyniki skaczą Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez sklimak007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 nie mam opcji w bios (przeflashowany mod) I być może właśnie dlatego. Podaj w ogóle konfigurację sprzętową, ponieważ jak na razie to się można co najwyżej bawić we wróżenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...