Pawello12 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam Do tej pory korzystam z Moto G LTE, ale powoli mam dosyć. Telefon nie jest już najnowszy i to bardzo czuć. Pomimo wymiany baterii jest problem, żeby wytrzymać do końca dnia. W dodatku działanie nie jest już wystarczająco szybkie. Chciałbym kupić coś nowego za ok 900 zł. Jeśli na prawdę warto, to 1000 zł jakoś dam radę wysupłać. Bardzo ważne, aby bateria trzymała długo, ponieważ dość intensywnie korzystam z telefonu. Chciałbym też, aby telefon był szybki i responsywny. W mojej moto g musiałem już w zasadzie odinstsalować facebooka i messengera, żeby telefon jakoś działał. Raczej za bardzo nie gram, ale nie raz korzystam z kilku aplikacji i chciałbym się płynnie przełączać pomiędzy nimi. Tak więc duża ilość ramu wskazana. Mile widziane też dobre wsparcie, jeśli chodzi o custom romy. Co polecacie? Myślałem o Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Proszę o rady. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekpol Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Ewentualnie Redmi Note 4X. Procesor ciut mniej wydajny ale mniej zużywa baterię i jest nowszy. Do tego według mniej ładniejszym modelem od Note 3. http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-note-4-32gb-czarny.bhtml w innych sklepach bywa taniej Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Tyran1918 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Chciałbym kupić coś nowego za ok 900 zł. Jeśli na prawdę warto, to 1000 zł jakoś dam radę wysupłać. Bardzo ważne, aby bateria trzymała długo, ponieważ dość intensywnie korzystam z telefonu. Chciałbym też, aby telefon był szybki i responsywny. W mojej moto g musiałem już w zasadzie odinstsalować facebooka i messengera, żeby telefon jakoś działał. Raczej za bardzo nie gram, ale nie raz korzystam z kilku aplikacji i chciałbym się płynnie przełączać pomiędzy nimi. Jeśli jeszcze nie kupiłeś, to zamiast Xiaomi polecę Huawei P9 lite (zwykły, nie 2017), spokojnie zmieścisz się w tej cenie. Aparat ma o niebo lepszy od xiaomi, bateria 3000 mAhów spokojnie wystarcza na długie korzystanie bez ładowania.No i jak słuchasz muzyki to też zawiedziony nie będziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...