Glastoise Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witajcie. Kupiłem chłodzenie wodne takie jak w tytule i jako nowicjusz w temacie chłodzenia wodnego zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie gdy potrząsałem radiatorem słyszę w nim tak jakby bulgotanie, przelewająca się ciecz. Trochę mnie to zastanowiło bo na forach piszą, że nie może być w obiegu powietrza a w tym przypadku wyraźnie słychać że jest wolna przestrzeń. Czy według was to jest normalne? Może to charakterystyczna cecha gotowych układów wodnych. Dzwoniłem na tech. support Corsaira i powiedzieli mi że wszystko jest w porządku. Jak sądzicie? Wymieniać w sklepie? Ps. Zestaw jeszcze nie był podłączany do PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorminator Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dobrze Ci powiedzieli. Powietrza być nie może, ale trochę wolnego miejsca jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glastoise Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ok dzięki za pomoc. Wszystko już podłączone i działa jak złoto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...