cieju Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mam epoxa 8rda i bios z dnia 05/07/2003 (8RD13507) w tej wersji powinien pojawić przy starcie napis "nForce2 Ultra 400 Support" ale niestety się nie pojawia. Czy może ktoś wie dlaczego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 pewnie dla tego że nie masz mostków w wersji C1 - tylko najnowsze wersje płyt miały mostki C1 (znane jako 400 Ultra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 w tych nowych tez sie czasem nie pojawia jak widac zalezy to od widzimisie epoxa, poszczególnej płyty, cholera wie czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 hmm - a po co komu ten napis ?? - chyba ze ktos nie jest pewny ze ma epoxa 8rda(+) a na przyklad gigabyta albo msi....hyhy;)) a tak serio - nie przejmuj sie tym - u mnie sie nie pojawia a jestem pewien ze mam C1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A tak wogóle to gdzie ten napis powinien sie pojawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 u mnie pojawia sie pod iloscia pamieci i dyskami wiecie czem po instalacji detonatorow nie uruchamia sie winda!!?? mam stery 2.03 i probowalem na detkach 44.03 i omega 43.45. obecnie mam 60hz :( (moje biedne oczeta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...