had37 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Cześć, potrzebuję pomocy, ponieważ mam klienta na płytę ale ten świrek uparł się że chce przyjechać 117km po nią jeszcze dziś ale również miałem wypadek z płytą :/ oderwał się taki dzyndzel (załącznik 1) z płyty (załącznik 2). Nie jestem w stanie sprawdzić płyty czy działa, jak myślicie? Płyta nie odpali przez to? Prosiłbym o szybką pomoc, za 30 minut wyjeżdża, głupio jakby miał chłopak przejechać po popsutą płytę ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zdolny jestes ! Urwałeś rezonator kwarcowy 24.xx MHZ, Płyta nie wstanie ( lub wstanie ale czarny ekran ) bo to kwarc od KBC które odpowiada za Boot płyty itd ( bardzo ważny układ ) Dobry elektronik z Hot air ci to wymieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
had37 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Oscylacyjnie ktoś wie ile by kosztowała naprawa? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zależne od tego co by to robił ... zakup kwarcu to 2-4zł i myślę za wymianę max 10zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...