viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Zastanawiam sie jak to jest na 4max.pl sa 2x zimna katoda za 119 PLN natomiast w kazdym innym sklepie intentowym sprzedaje sie JEDNA w podobnej cenie . Troche mnie to zmylilo i sie zastanawiam czy na 4max jest jakas podpucha czy na innych sajtach zle napisali ? Prosze o rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Roznica wynika pewnie z tego ze w koplecie 2X CCFL jest jeden inwenter. I od niego glownie zalerzy cena calego zestawu. Polecam tez zajrzec tuttaj bo naprawde maja tanie http://chieftec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ano rzeczywiscie tanie ;) A na jednym inweterze pojda 2 katody? UPDATE Juz sie doczytalem : MOZNA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 na pccooler.pl Jedna jest za 39 mam ja jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Z inwerterem? I napewno katoda a nie neon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 napewno katoda i napewno z inwerterem do ktorego mozna podlaczyc 2 katody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Qrde jak wbijam ten andres to wywala mnie do jakiejs hurtowni elmco a tam nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...lev_up=5&lev=41 et voila ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 To nie jest katoda :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 chcesz sie zalozyc ? poprostu w pccooler ukrocili nazwe to jest CCFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Gdzies na forum czytalem ze lampa fluorescencyjna to nie katoda tylko zwykla jazeniowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 to doczytaj ten topic dalej. tam jest wszystko wyjasnione a tak BTW to sprawdz na stronie (oficjalnej) cooler mastera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Tez zauwarzylem ze to jest CM i raczej on szajsu nie wypuszcza ;) Dzieki za link i 9 zeta w kieszeni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Na pccooler: http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...lev_up=5&lev=41 CM katoda jest w tej samej cenie co na 4max: http://4max.pl/pgrupa.asp?prod=&typ=lampa+...m&n=1&x=13&y=10 i co ciekawe tez nie maja niebieskiej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 przy tych oswietlaczach CM jest opis: CoolerMaster AURORA SFL-U12-UG- zielona Zielona lampa flurorescencyjna CoolerMaster AURORA SFL-U12-UG posiada inwerter zasilający z mozliwościa podłączenia dwu lap. Zestaw zaopatrzono dwa uchwyty samoprzylepne... czym to sie rozni od katody!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Tez mnie ta nazwa odciaga od tego , jesli ktos sie na tym zna niech sie opowie za ktoryms produktem , bo nikt nie chce kupowac kota w worku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 viod czytam sobie forum czytam bo nie bylo mnie od tygodnia i widze mianowicie mase !@#$ postow ktore nic nie wnosza (btw tak jak ten moj). Wszedzie widze pelno twoich postow. a) Wunat napisal Ci zebys doczytal topic o katodkach ktory przewijal sie w ostatnim tygodniu tam byla cala dyskusja dokladnie o tej katodzie CM-a .. ale ty dalej zadajsz pytania :) B) Samodzielnosc , opcja szukaj plus google czyni cuda .. mi zajelo to cale 2 minuty .. c) Zgadnij od czego jest skrot CCFL (Aurora CCFL Series is out! ... ) Instrukcja od aurory jest jak wol napisane ze to ccfl Blagam porozgladaj sie czasem po forum nim napiszesz ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Spoko mea culpa :D Poszukalem i znalazlem BTW w tej instrukcji g@wno jest.Jesli chodzi o ilosc postow to co jakies limity sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 To co? Kupować tom katode CoolerMaster-a, czy nie? Bo zaraz się tam przejde to nie daleko mnie i wszystko wam powiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Porownaj, jak jest ok, to bieri, nie ma sie nad czym zastanawiac, szczegolnie za cene 39zl (z Vat :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Spox, za jakieś 30 min. spadam tam zobaczeć co mają i czy nie jest to ciach!nia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Zdaj relacje! Bo też ją chyba pojutrze kupuje ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Jestem, troche zabłondziłem i dopiero dotarlem... :D Nie pisałem bo nie miałem kompa :( A te katody som naprawde zajebiste opłaca sie je kupuć ja już kupiłem niebieską i daje zajebiście :D :D !!! WARTO KUPIĆ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No to swietnie tez sobie taka sprawie jak tylko bedzie kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No, no !!! Kupuj naprawde warto ja już kupiłem i jest kozak !!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 powie mi ktos jaka jest roznica miedzy "katoda" a "lampa fluorescencyjna" ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dawno mnie jusz nie było witam wszystkich tak sie składa że tesz sie pokusiłem na tą aurorę kolor RED :) ciekawe jak długo będzie szła ta paczka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jak dobra firma to jakieś 2-3 dni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 powie mi ktos jaka jest roznica miedzy "katoda" a "lampa fluorescencyjna" ??!! Świetlówka, lampa fluorescencyjna, lampa luminescencyjna, lampa elektryczna mająca kształt rury o średnicy 20-40 mm i długości od kilkunastu cm do 1,5 m wypełnionej parami rtęci i argonu, w której źródłem świecenia jest promieniowanie widzialne emitowane przez warstwę luminoforu pokrywającego wewnętrzną powierzchnię rury. Emisja ta wywołana jest promieniowaniem nadfioletowym powstającym w wyniku wyładowań elektrycznych w oparach rtęci i argonu. Świetlówka w porównaniu z żarówką wykazuje wiele zalet, m.in. jej skuteczność świetlna jest ponad trzykrotnie wyższa, a czas pracy trzy razy dłuższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Faktycznie szybko sie uwineli z zamówieniem bo w 2 dni katodka fajnie świeci lecz kolor to bardziej różowy niż czerwony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...