Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Włąśnie zrobiłem bloczek o to zdjontka. Nie wyszło to jak chciałem.Ale tak źle to to nie wyglada :D Co o tym myślicie może coś zmodyfikować?? Mam na myśli trzy możliwosci ! 1.te dwie przegrody po środku ponacinać co np.2mm. 2.zrobić (przylutować blaszki)przegrody i bedzie kształt wężownicy 3.zostawić tak jak jest Czekam na propozycje i sugestie 8) :D Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja bym wybrał 3 (NIEZŁA ROBOTA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A ja bym te 2 przegrody ponacinał co 2mm. Z pewnością wydajność wzrośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nic nie zmieniaj powinno być ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A ja bym te 2 przegrody ponacinał co 2mm. Z pewnością wydajność wzrośnie. Też tak myślę,ale nigdy nic nie wiadomo! Chciałem ponacinać co 2mm pod skosem,tak aby woda mogła lepiej przez nie przepływać.Niewiem czy nie było by to dobre rozwiązanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hmm nie jestem autrytetem w tej dziedzinie ale IMHO jak chcesz nacinać to zrób wlot nad jadrem dodatkowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Też bym te przegrody ponacinał i najlepiej chyba pod skosem IMHO. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja bym zostawił tak jak jest dobra robota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 fajnie zrobione wiec skoro masz takie mozliwosci to czemu nie zrobiles wlotu na srodku i wylotu z boku, osiagnalbys prawdopodobnie lepsza wydajnosc a i mniej pracy bys w to wlozyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Doszłem do wniosku ,że zostawie jak jest. Tylko w kanały wcisne spirale z chłodnicy coby w ruch wirowy wprowadziła wode!Znajomy który zajmuje się naprawą chłodnic doradził ,że będzie to najleprze rozwiązanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 OT: Kwiecień St. Anger rzadzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 OT: Kwiecień St. Anger rzadzi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Bardzo dobra robota! Wlasnie tez mnie zastanawia dlaczego z takimi mozliwosciami nie zdecydowales sie na bardziej wyszukana konstrukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Niestety nie mogłem innego zrobić!!Taki sprzęt!! :cry: Blok w pierwszym założeniu miał być z wlewem po środku i w kształcie spirali!! Zrobiłem taki jak widać!Nic poza tym nie mogłem zrobić,chociaż niedługo w robocie będą nowe maszyny to może następny będzie taki jak chciałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...