Orgiusz Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 http://darksiders.com Kolejna odsłona historii wokół uwięzionego Wojny. O ile w 2 Śmierć chciała uratować brata o tyle z trailera wychodzi że Furia będzie walczyć z 7 grzechami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 Ale się tej gierki doczekać nie mogę. Zarówno jedynkę jak i dwójkę ukończyłem po 2 razy, a fabuła, styl graficzny jak i mechanika gry bardzo mi odpowiada. Co prawda rozwój postaci w dwójce był mierny, ale grało mi się i tak kapitalnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Nareszcie cos na co czekalem :D Graficznie widac, ze studio zrobilo duzy postep ale udalo im sie zachowac komiksowy charakter serii :D Mam nadzieje, ze tym razem silnik gry bedzie sie lepiej spisywal :) Po za tym nie moge sie doczekac coopa, ktory powinien sie pojawic w 4 czesci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Dobra okazja do ponownego ogrania pierwszej części i zaliczenia drugiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Uwielbiam serie. Bałem się, że doniesienia jakoby dwójka nie miała, być kontynuowana okażą się prawdą. Pierwszą część sobie niedawno przypominałem, z dwójki mam jeszcze do ogrania fabularne DLC i pozostaje czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...