williusz Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Witam, potrzebuję pomocy w doborze słuchawek z mikrofonem do grania na PC. Głównie gram w World of Tanks. Interesują mnie słuchawki nauszne z wbudowanym mikrofonem, oraz z połączeniem kablowym. Słuchawki mają również służyć do odsłuchu muzyki. Do czasu awarii korzystałem ze słuchawek steelseries siberia V2, z których byłem bardzo zadowolony. Dlatego teraz biorę pod uwagę modele SteelSeries Siberia 200 lub SteelSeries Siberia 350. Niestety nie jestem znawcą słuchawek i dlatego proszę o pomoc w wybraniu jak najlepszych słuchawek w cenie do 500 zł. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Miałeś szrot i chcesz kupić kolejny szrot. Chociaż V2 nie są takie najgorsze ale szału nie ma. Do wyboru hiperx cloud 1 I superlux hmc 631 Ew. Microfon osobno wtedy można już szaleć Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...