Xonare Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Jakie polecacie myszki do 200 zl? Zastanawiam się nad Logitech G300s Gaming Mouse. Czy podacie jakieś opłacalne propozycje cena/jakość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Logitech G203 ma znacznie więcej DPI (jeśli mysz ma jakiś "jitter" na natywnej, to po zmniejszeniu DPI /2 ten jitter praktycznie też maleje dwukrotnie ... przy 6000dpi jest więc z czego obcinać, natomiast przy 2500 jest znacznie mniej miejsca na takie kompensacje błędów trakcji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Dołóż parę zł. do Rivala. https://www.morele.net/mysz-steelseries-rival-black-62271-616610/ Edytowane 11 Maja 2017 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Jakieś 70zł by musiał dołożyć. ... idąc drogą dokładania o kolejne 40zł, znajdziemy Logitech G403. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 DM1 Pro S 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xonare Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Dodam, że mój uchwyt chwyt Palm Grip.Zastosowania czysto domowe: internet, programy, troche grania bez hardkorowego grania w CS:GO i inne FPSy. Ważne aby kabel nie sztywny i nie niszczył się ponieważ będzie leżał i pocierał o krawędź stolika. Edytowane 11 Maja 2017 przez Xonare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niepowstrzymany Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja mogę Ci polecić Logitech G203, u mnie w CSie na podwójnym kałachu wystarcza spokojnie, tu masz fajną reckę http://balcerzak.gadzetomania.pl/59239,logitech-g203-prodigy-budzetowa-mysz-dla-graczy Jak coś to jeszcze przez jakiś czas jest na te mychę promka to może uda CI się złapać z 30 zł taniej niż normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Deathadder 2k13, SS Rival, DM1 Pro S. Edit: K*rwa, kto to odkopuje. Edytowane 5 Czerwca 2017 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...