el caco Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Szukam jakiegoś smartfona z dobrym zasięgiem i rozsądną baterią. Aparat niech też ma. Jest cos wartego uwagi do około 500 plnów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Redmi 4A 2/32? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Nie znajdzie się nic innego w podobnych pieniądzach? Z tym xiaomi z gwarancją to niezły burdel. Na allegro u kogoś kto pisze, że jest "Oficjalny sklep Xiaomi" kosztuje już 700pln. U innych można wyrwać za 560 z wysyłka ale boję się, że w razie czego zostanę z breloczkiem za pare stów. Czy telefony z 2Gb to minimum na dzisiejsze czasy? Nie znam sie na tym bo osobiście telefon mam tylko do dzwonienia/sms, a ten nie ma być dla mnie. Czy taki LG K10 lub Galaxy J3 będzie dużo gorszy od tego Xiaomi? EDIT: Dobra, Redmi 4A 2/32 zamówiony. Dzięki Edytowane 14 Maja 2017 przez el caco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Gdyby ktos jeszcze szukal to Redmi 4A maja w sferisie z 2 letnia gwarancja. Za zapisanie sie do newslettera dostaniecie kupon na 10zł. wiec w sumie wychodzi 585 zł. https://www.sferis.pl/smartfon-xiaomi-redmi-4a-dual-sim-32gb-zloty-redmi-4a-ds-gold-p495867 Edytowane 14 Maja 2017 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Sferis sprawdzony sklep, jednak dziwi mnie, że nie są wyszczególnieni jako autoryzowany punkt sprzedażowy na xiaomi.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...