jestemkandydatem Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Cześć! Potrzebuję pomocy w wybraniu podzespołów do karty EVGA GeForce GTX 1080 Hybrid. Komputer będzie służył głównie do grania, programowania i innych prac biurowych. Mam nadzieję zmieścić się w przedziale 3000 - 3500 PLN. Monitor, mysz, klawiaturę i słuchawki mam, kasa przeznaczana jest tylko i wyłącznie na budę. Myślałem o czymś podobnym do zestawu https://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_maj_2017?page=0,13 oczywiście bez karty graficznej. Co prawda wychodzi trochę więcej (3800), ale może udałoby się kupić coś używanego lub zbliżonego wydajnością a odrobinę tanszego. Czekam na propozycje. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 13 Maja 2017 przez jestemkandydatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Jak chcesz taniej to możesz oszczędzić na tym SSD-ku kupując jakiś za 350zł albo 120GB za 250zł. Możesz też sporo oszczędzić czytając mój wywód :D http://forum.purepc.pl/topic/375873-sens-kupowania-platformy-do-overclockingu/?do=findComment&comment=4048805 Edytowane 13 Maja 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestemkandydatem Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Wywód przeczytałem, ale nie do końca mnie przekonał. Mam rozumieć, że nikt nie ma pomysłu na lepszy zestaw niż ten przedstawony w "Zestawach komputerowych"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 po prostu nie warto dziadować tych 300zł do takiej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestemkandydatem Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce dorzucić swoich 3 groszy i coś podpowiedzieć ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Po prostu zestaw jest praktycznie optymalny do grania w tym przedziale cenowym. Co byś chciał w nim zmieniać? Edytowane 15 Maja 2017 przez neoHannibal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...