kravter Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Witam Mam okazje kupic uzywamy monitor od znajomego, jest to taki monitor: http://www.komputronik.pl/product/101466/21-5-samsung-syncmaster-bx2235-led.html. Warto dac 100zl? :D ale jest problem bo mam karte 1050ti i zajete zlacze dvi, zostaje hdmi i displayport, a monitor ten ma wejscie chyba tylko dvi i jak go teraz podlaczyc? Czy jest jakas przejsciowka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 Są kable HDMI - DVI . pierwsze z brzegu: https://www.sferis.pl/kabel-do-monitora-dvi-d18-1-hdmi19pin-m-m-18-cc-hdmi-dvi-6-p280951 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 O dzieki, a monitor ten cos jest wart? Czy lepiej sobie tym nie zawracac glowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 No to jakaś stara padaka na matrycy TN. Kolory pewnie słabe. Ale z drugiej strony za tą kwotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 A jaki polecilbys monitor? Jakis budzetowy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 a do czego on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Glownie ogladam streamy ale sporo gram w cs go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 No to jakaś stara padaka na matrycy TN. Kolory pewnie słabe. Ale z drugiej strony za tą kwotę. Mam taki na biurku w pracy,kolory są całkiem niebrzydkie a po ustawianiu co nieco gammy i nasycenia w nvcp wygląda bardzo ładnie (jak na biurowy). Jak potrzebujesz drugiego monitora i za 100zł dostaniesz ten w 100% sprawny to weź, 100zł to grosze jak za monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 ale sporo gram w cs go podobno 144Hz by tu pasował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Mam taki na biurku w pracy,kolory są całkiem niebrzydkie a po ustawianiu co nieco gammy i nasycenia w nvcp wygląda bardzo ładnie (jak na biurowy). Jak potrzebujesz drugiego monitora i za 100zł dostaniesz ten w 100% sprawny to weź, 100zł to grosze jak za monitor. O dzieki, opinia uzytkownika zawsze sporo warta Ze 144 by pasowal to wiem ale nie mam teraz 1200zl aby dac za monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 dobra, wezme ten monitor bo tak jak kolega mowil, grosze za monitor xD tylko jeszcze zapytam, moj to samsung syncMaster sa300 i ktorys sie wyroznia? czy oba prezentuja ten sam poziom? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Nie spodziewaj się cudów też, ale za 100zł sprawny to nie ma chyba możliwości kupienia czegoś taniej a już oszczędzasz pod kątem 144Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) dzieki ;)dobra i ostatnie pytanie xD kiedys podlaczalem juz 2 monitory na chwile i na jednym mialem cs go a na innym przegladarke, problem polega na tym, ze jak najade na przegladarke i klikne to cs sie minimalizuje, podobno nie bedzie sie minimalizowal jezeli odpale gre w oknie, tylko jak odpalam cs w oknie to mam wrazenie, ze sa jakies micro przycinki? da sie to jakos rozwiazac? aby cs zostal na fullscreenie i nie minimalizowal sie po przejsciu na drugi monitor? moze jakims programem? z gory dzieki! procesor i5 6400 grafika 1050ti ram 8gb Edytowane 14 Maja 2017 przez kravter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...