SuperGonzo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jakies 2 miechy temu komp dzialal mi jako 2100+ ale jako ze sluchalem tylko muzy to odkrecilem go na defaultowe ustawienia no i mam problem teraz bo max mnoznik to 11 .... działaja wszystkie mnozniki w dół ale >>11 nie idzie .... o co chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A nie masz czasami CS'a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 CooperShima ? nie mam ;) ale dzialaja wszystkie mnozniki w doł;/ i to jest dziwne a w gore nie chca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A nie masz czasami CS'a ? Jezeli sie ma cooper shima to nie dzialaja wyzsze mnozniki? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A nie masz czasami CS'a ? Jezeli sie ma cooper shima to nie dzialaja wyzsze mnozniki? 8O Nie. Jak wiesz CS jest z miedzi, a miedź przewodzi prąd. Więc mogłobyś się tak zdarzyć iż starszy CS nie pasuje dobrze na procka i zakrywa mostki, przez co łączy je i powoduje właśnie róznego rodzaju anomalie, ot np. blokadę mnożników powyżej 11x :-). Ale to były tylko przypuszczenia, tutaj się nie sprawdziły jak widzimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 mam pytanie czy kiepski cs moze doprowadzic do spalki proca np a xp 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 mam pytanie czy kiepski cs moze doprowadzic do spalki proca np a xp 1700+ Jeżeli dobrze nie dolega do proca, a proc nie dolega przez niego do wiatraka to na 100% zjarasz proca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 no ale ja csa nie mam wiec czym to moze byc spowodowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 z tym cs chodzilo mi o to cz jezeli jest do [gluteus maximus] to od razu przy starcie kompa moze spalic proc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 sprawdz czy nie masz pasty na mostkach na procu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...