kamilek4895 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Witam!Jestem tu nowy, nigdzie nie znalazłem podobnego tematu, więc piszę tutaj.Mój laptop jest wyposażony w ,,grafikę'' Geforce gt520m+integra hd3000. Podczas grania w proste gry, przy użyciu HD3000 nigdy nie odczułem spadków wydajności. Po uruchomieniu tego samego tytułu przy użyciu gt520m, drastycznie spadają FPS-y, mimo braku ingerencji w ustawienia.Niedawno zmieniłem pastę termoprzewodzącą i usunąłem kurz z myślą, że mój problem zostanie rozwiązany.Niestety, żadnych skutków poza spadkiem temperatury (z 85 do 81-82 przy obciążeniu-mowa o Geforec).Czy ktoś miał podobny problem? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Również podpinam pytanie, z tą różnicą, że mam grafikę 540m, Intel i5, 8GB ram. W efekcie czego Primal chodzi na 8fps na najmniejszych detalach, a dying light na minimalnych z wtyczką do zmniejszenia (wyłączenia) reszty detali również nie daje rady, a spokojnie powinienem mieć stałe 30fps. Zna ktoś rozwiązanie? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...