GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ... tylko pytanie... Co byscie polecili: AMD Athlon 1600+ + Jetway 866as ultra(KT266) czy Celeron 1700MHz + Abit BD7-2 cenowo wychodzi podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 zdecydowanie AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 chociaż z drugiej strony, to bym kupił drugi zestaw ale z P4 1,6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zdecydowanie aMD tylko zmień tą płytę weż np. EpoXa lub Msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 a moze poczekaj troche i nazbieraj na lepsza plytke pod amd?, jetway sretway... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Nie bierz płyty na kt266 to kiła.Różnica w cenie między kt266 a kt266a jest minimalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 AMD ale płytę jakąś sensowniejszą 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A w jakich cenach sa te dwa zestawienia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 nie bierz tego CELERONA wg mnie to niewypal p4 i tak ma zawsze za waskie gardlo pamieci a tu je jeszcze obcieli lepiej p4 1.6 Nothwood na asus p4s533 na amd si enie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 :D wow zamurowalo mnie wyslalem posta przejrzalem innego wracam a tu 5 odpowiedzi :) do rzeczy.. sprzet musze kupic teraz max moge wydac 800zł z coolerem a - co do celka to jest drozszy od amd ale ja moge go miec (nowke) za 300zł a athlona za tyle co w sklepach. z plyta jest tak samo bd7-2 mam za 450zł a amd ceny jak w sklepie.. wiec na plyte pod amd zostaje mi max 350... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 to jak..? Athlon i dupna plyta czy celeron i super plyta? bo ja jush sam nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 tak czy tak to wybor niebedzie najlepszy.......chyba lepiej poskladac na lepsza plyte pod Athlona....Miej na uwadze ze plyta jest bardzo istotna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ja bym polecał Athlona + "dupną" płyte np. tego jetway`a http://www.pc.com.pl/lab_pokaz.asp?lab=214&str=1523[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 bym wziął jednak coś na P4-Celeron, ale na czymś, co ma AGPx8( P4x333 lub podobny). AMD jest słabsze, moze nie pod względem predkości, ale technologii w nim zawartych. Jeżeli być brął Northwooda, to CPU P4 będzie miał przeszło 20 milionów wiecej tranzystorów niż K7 Atholon XP. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ..czekaj na nowego SUPER HIPER Durona na rdzeniu Hammera :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 to jak..? Athlon i dupna plyta czy celeron i super plyta? bo ja jush sam nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 nie uzywajcie slowa "czekaj" bo w tej branzy to mozna czekac do usranej smierci gdyz co chwila wychodzi cos "lepszego" na co warto poczekac 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ^^^^^^ sorki za ostatniego sklonowanego posta - pomylka :oops: co do pytania to thx za all informacje chyba jednak wezme athlona i moze tego jetway-a. dzieki za help-a Uroczyscie oswiatczam ze post jest zamkniety... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 a moze poczekaj troche i nazbieraj na lepsza plytke pod amd?, jetway sretway...Nie wiem co ty chcesz od tej płyty 3 miejsce w Chip LAB tylko kręcić się nie chce :lol: :lol: :lol: Ogółem bym jej nie kupił 2 raz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 i o to chodzi ze nie chce sie krecic :P, a te zestwienia w chipie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 nie bierz dupnego jetwaya tylko shuttle ak31 ver.31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Soltek SL-75 DRV4 KT266A ATA133 380.00zl AMD Athlon XP 1700+ 410.00zl 790zl i masz sprzet marzenie!!!. Krecisz procka na @2100+ , @2200+ i celek ci buty lize nawet na 2,5Ghz wykrecony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 to jak..? Athlon i dupna plyta czy celeron i super plyta? bo ja jush sam nie wiem... niekoniecznie, weź amd i ak31rev 3.1 na kt266A kosztuje ta płyta coś koło 360zł a jest dobra / mimo iż tak tania/ miałem taką i wiele zestawów na niej złożyłem i wszystko spox pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Nie jestem przekonany co do tego celka, a z amd bedziesz zadowolony tylko tak jak doradzilo juz pol forum wez jakas lepsza plyte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ja bym brał amd, ale z jakąś lepszą płytą. Jak nie masz kasy to durona zamiast athlona, bo na płycie nie ma co oszczędzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 zaraz zaraz jak masz 350 na plyte to za 321 zybla mozesz kupic plyte shuttle ak 31 266a bardzo dobra plyta wcale nie jakis tam szajs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 zaraz zaraz jak masz 350 na plyte to za 321 zybla mozesz kupic plyte shuttle ak 31 266a bardzo dobra plyta wcale nie jakis tam szajsczylo pomyliłem się o 40zetów / zawsze zostanie do lepszego wenta/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Jesli sie uparles ze w Twoim zestawie musi byc jakies dziadostwo to lepiej niech to bedzie procek niz plyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...