SOOB3K Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 Siema, poszukuje laptopa ktory posluzy chociaz tyle jak nie wiecej lat co moj Sony VAIO, chcialbym na tym laptopie pograc w stalych 30fps we wszystkie nowe gry oraz gry multiplayerowe, prowadze rowniez firme i potrzebuje tez zeby ten laptop pracowal dlugo na baterii. Oraz byl wygodny w uzytkowaniu. Moja praca to zamawianie produktow do firmy online oraz prowadzenie dokumentacji. Cena mysle ze do 2,500zl brutto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Przerabiałem ten dylemat jakiś czas temu. Raz, do pracy i grania lepiej sprawdzają się osobne sprzęty (produktywność, awaryjność itd.). Dwa, z Twoim budżetem nie znajdziesz sensownego laptopa (nowego), który spełni oczekiwania odnośnie grania w nowe gry, nawet w marnych 30 fpsach. Edytowane 18 Maja 2017 przez grzechotnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOOB3K Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 W domu kupuje PCta na lato, a na teraz potrzebuje laptopa. Czasami wyjezdzam na kilka dni i potrzebuje laptopa do hotelu, laptopa do firmy czy tez jak czekam w aucie po kilka godzin na odbior towaru z ocynkowani to milo jest sobie pograc na laptopie. Ile bym musial wydac zeby pograc w Rocket League, GTA V, PUB oraz inne ktore wpadna mi w oko? Nie musze miec wszedzie detali na ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...