Warzywniak Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Witam, jak w temacie. Odległość do routera ok 6-7m plus jedna ściana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemurek Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Hej. Ja mam taką https://www.morele.net/karta-sieciowa-gigabyte-gc-wb867d-i-660152/ i daje radę w podobnych warunkach, jak u ciebie. W standardzie ac zestawia połączenie co najmniej 870 Mbps. Wysłane z mojego 6055K przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Zależy jaki masz router ... jak "zwykły" N to kup coś 300Mbps i będzie ok ... może być np jakiś tp-link na usb ... używając przedłużacza usb będziesz mógł (w razie potrzeby) trochę przemieścić kartę. Jeśli telefon w tamtym miejscu ma OK zasięg to wszystko się nada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...