termosu Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Witam Poszukuję taniej drukarki laserowej czarno-białej z tanio eksploatacja do użytku domowego (może być z wifi) a dodatkowo żeby miała 30cm głębokości i tak do 23cm wysokość, dziwne wymagania ale nie mam pojęcia jaką wybrać. Posiadam epson p50 z ciss ale dysza chyba zaschła, czytałem że można to naprawić ale bardziej będę chciał ja sprzedać (niewiedząc ile bym dostał) i zostać przy czarno białym laserku :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Ma być tanio, to bierz http://allegro.pl/brother-hl-5350dn-siec-duplex-nowy-beben-i-toner-i6812933532.html Nie pełnia niestety warunku wymiarów. W domowych warunkach nie dowiedziałbyś się pewnie nawet jak się toner wymienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termosu Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Wydaje się fajna, ale za małe mieszkanie i niestety nie wejdzie tam gdzie jej miejsce. Ale dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Np stara ale jara ( tylko bez wifi ) i kosmicznie tania w eksploatacji ( brak chipa + samemu toner napełnisz) To np Xerox 3117 nowsza szybsza to 3122 a ona ma te wymiary co potrzebujesz . Koszt używanej grosze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Ta spełnia wymagania co do wymiarów i ma WiFi http://allegro.pl/drukarka-laserowa-brother-hl-1210we-wifi-i6741854381.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktorson Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Hej. Podepnę się aby nie zakładac nowego tematu. W mojej oki 14ex padł cały moduł bębna, a zakup nowego jest nieopłacalny. Trochę jej szkoda, ale czas na coś nowego. Szukam drukarki: Taniej w eksploatacji, niezawodnej, chętnie z duplexem. I tutaj idealna wydaje się ta zaproponowana przez Klausa z tym, że przydałby mi się czasem skaner. Pozdrawiam. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...