Swimming8912 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2017 Witam mam pytanie jaki sklep polecacie do kupna komputerow podkladkek po myszki monitorow itp chcialem wybrac morele ale czytajac opinnie na ceneo to rzygac mi sie chce na opineo tez patrzalem opinie ale tam same opinie to uzytkownikow kasia,romek,adrian,fabian,janusz itp wiadomo ze to pracownicy a na ceneo to serio ludzie ich tam nie lubia ;( nie wiem jaki sklep wybrac prosze wyslijcie linki do jakiegos zaufanego sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artulappi1 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Na pewno godny polecenia jest x-kom. Zawsze fachowa obsługa, dobry kontakt, ceny nie wygórowane i wiele punktów odbioru osobistego na terenie Polski. Wysłane z mojego Moto G4 Plus przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takafotka Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) ...chcialem wybrac morele ale czytajac opinnie na ceneo to rzygac mi sie chce na opineo tez patrzalem opinie ale tam same opinie to uzytkownikow kasia,romek,adrian,fabian,janusz itp wiadomo ze to pracownicy a na ceneo to serio ludzie ich tam nie lubia... Ty tak poważnie ? Ceneo albo Skąpiec to same prawdziwe opinie ? :zonk: . Edytowane 28 Maja 2017 przez takafotka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artulappi1 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Morele to te dobry sklep tylko: zdarzyło mi się, że towar "nowy" był używany i na pewno nie bierz u nich składania kompa bo to się często źle kończy (przykład kolega i jakiś dwóch klientów jeden a drugim w salonie morele w Krk. A byłem tam tylko 10 min :p) Wysłane z mojego Moto G4 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 bo trzeba brać obudowy z oknem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swimming8912 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Morele to te dobry sklep tylko: zdarzyło mi się, że towar "nowy" był używany i na pewno nie bierz u nich składania kompa bo to się często źle kończy (przykład kolega i jakiś dwóch klientów jeden a drugim w salonie morele w Krk. A byłem tam tylko 10 min :P) Wysłane z mojego Moto G4 Plus przy użyciu Tapatalka nie bede bral napewno bo samemu skladam Ty tak poważnie ? Ceneo albo Skąpiec to same prawdziwe opinie ? :zonk: . napewno sa na ceneo bardziej prawdziwe opinnie niz na opineo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart9 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Morele to..nie wzorowy sklep. Wiele ma opinii ludzi, którzy mieli przykre doświadczenia jak np.: używany produkt sprzedawany jako nowy. Nie miałem okazji u nich reklamować cokolwiek, ale podobno lubią robić ogromne problemy jeśli chodzi o reklamacje. X-kom też ideałem nie jest , ale o wiele lepszy od morele. Ja osobiście nigdy nie miałem problemów z Proline, mogę ten sklep polecić - cen nie mają najlepszych. O Morele.net nawet gdzieś na tu forum był ciekawy wątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Braciak składał na sferis.pl, kompa miał za 4k to jakieś tam niezłe rabaty nawet dostał + darmowe złożenie. Ale to chwilę temu było, nie wiem jak teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...