gernash Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 Witam. Często podrozuje wiec zakupiłem sobie modem HUAWEI E3113i z logiem play ale bez sim locka. Kupilem kartę Plusa 10 GB za 5 zł. Po włożeniu karty do modemu oraz podpięciu go do komputera mam taki komunikat jak w załączniku. Moze mam cos w PLAY ONLINE skonfigurować zeby to działało? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1853 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Musisz ustawić punkty dostępowe, może być w aplikacji playa, dla plusa: (podałem 2 możliwości, obydwie powinny działać) apn: plus / internet login: plusgsm / internet hasło: plusgsm / internet Edytowane 31 Maja 2017 przez Jarek1853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gernash Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Zobaczymy oby dzialalo edit: dziala ale internet jest baaaardzo powolny Edytowane 31 Maja 2017 przez gernash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Ja wpisuję w plusie sam apn "internet" bez loginu i hasła i działa ~2.5MB/s a nocą nawet do 10MB/s Dobrze podałeś nazwe modelu? Chodzi pewnie o E3131i i nie wspiera 4G a jedynie 3G+ więc prędkość będzie mocno ograniczona, z tego co pamiętam 0.5-1.0MB/s Edytowane 31 Maja 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gernash Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 ale nawet jak przez telefon mam hotspot to internet jest wolny. Tak posiadam Huawei e3131i ale jakby było 1.0MB to by gralo to wystarczyloby do przegladania neta. na chwile obecna mam 0.08 mb i to jest o wiele za wolno. Mysle ze problem moze lezec w dns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 pytanie gdzie tego używasz, jak wygląda zasięg i jakie jest obciążenie sieci w Twoim rejonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...