Piotrek9005S Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam. Mam problem z uruchamianiem komputera, a polega on na tym, że po kliknięciu jakiegokolwiek klawisza na klawiaturze lub przycisku na myszce uruchamia mi się komputer. Podobnie dzieje się jak tylko włączę listwę od razu komp się uruchamia. Wyczytałem że to można jakoś ustawić w UEFI ale nie mogę natrafić na takie opcje. Jest to dość uciążliwe zwłaszcza rano jak się spieszę do pracy, przypadkowe kliknięcie i później cały dzień licznik bije. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 W instrukcji do plyty glownej powinienes miec opis wszystkich opcji, wystarczy przeczytac. Mozesz tez poszukac w biosie opcji: USB Wake Up, Power On By..., Power on by RTC itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9005S Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dzięki za pomoc. Już jest wszystko ok, ale mają chyba coś nie tak w tej instrukcji, bo odpalanie komputera po przywróceniu zasilania miałem dobrze ustawione(tak aby się nie uruchamiał) i dopiero jak zmieniłem żeby się uruchamiał to teraz jest tak jak powinno być czyli nie uruchamia się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...