Lenyx44 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, dokupiłem sobie 2 kość ram ddr 4 i obecnie mam 8 gb w kompie, w zakładkach z cpu z martwi mnie pewna wartość przy kingstonie, czy wartości są w normie? (w screenach jest wszystko); Komputer chodzi tip top. Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Lenyx44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Obie kości powinny pracować na 2 133 mhz CL15 , zapisy w SPD są podobne . Jedna i druga kość ma rzeczywiste taktowanie ~1 066 mhz , kilku mhz różnice są nieważne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Obie kości powinny pracować na 2 133 mhz CL15 , zapisy w SPD są podobne . Jedna i druga kość ma rzeczywiste taktowanie ~1 066 mhz , kilku mhz różnice są nieważne . rozumiem, że jest tak jak powinno być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 ok wszystko już wiem, temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...