kafejaxx44 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam mam taki problem. Bo ogólnie zrobiłem tak że wyłączyłem komputer a on sie zaczął auktalizowax i ja wcisnalem wyłącznik i na drugi dzien nic mi nie działało. Nic nie działa zaden program ani przeglądarka nie chce się uruchomic. Co można z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1853 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jak masz jakiś punkt przywracania to przywróć do poprzedniego stanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ok zobacze czy coś jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nie działa Mogę tylko zresetowac do ustawien domysnych a moje pliki zostaną. Tylko nie chce tego za bardzo. Inny pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a602820922 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Możesz uruchomić komputer w trybie awaryjnym Sent from my SM-N920F using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Próbowałem nic to nie daje Spróbuj dziś zaktualizowac system do windows 10 creators update. Może coś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafejaxx44 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam problem rozwiązany pomogła akrualizacji do windows 10 creators update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...