sabaka Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Portfel odpaliłem i wygenerowałem adres, nawet nie synchronizowałem :) Często pomaga ponowne uruchomienie portfela. EDIT: na dole masz pasek synchronizacji? Edytowane 7 Marca 2018 przez sabaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 u mnie nawet wallet sie nie chce zamknac :/ Cały czas to okno ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Bo się synchronizował, zabij proces w managerze i odpal jeszcze raz, wtedy odbuduje bazę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) niestety wciaz to samo :/ ps. napisz gdzie generujesz tam adres portfela ... jak się uporam z tym problemem będe działał Edytowane 7 Marca 2018 przez enox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Robi się to tak samo jak w portfelu GRLC, xVomar w pierwszym poście opisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) oki zrobiłem portfel , w minerze musiałem zmienic adres na "eu2.bsod.pw" i chyba już wszystko śmiga, co prawda uruchomiłem na drugim kompie by póki co kopara leciała sobie jeszcze grlc ... po kilku godzinkach sprawdze co i jak. Po jakim czasie sie coś pojawi na stronei by sprawdzic czy coś leci ? bo na porfel przesyła sie dopiero po uzbieraniu jakiejs sumy tak ? Edytowane 7 Marca 2018 przez enox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Na stronie poola w zakładce "Wallet" wklejasz swój adres portfela i masz podgląd praktycznie od razu jak zaczniesz kopać. Wypłata co dwie godziny jak masz zaksięgowane 0.1, w każdą niedzielę jak masz min. 0.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk61 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Ja dalej wydobywam ETH, nie ma nic w sumie stabilnego co można by kopać z 2/3 miesiące w oczekiwaniu na w miarę pewne wzrosty. ETH niby 5,5 dolara na czysto dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Za małą mam moc żeby trzymać się ETH, 2.5$ dziennie to trochę mało. Skacząc po innych zarobek jest lepszy a ZCL mnie nauczyło żeby nie kisić coinów z nadzieją że wzrosną tylko sprzedawać na bieżąco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) @sabaka, problem z synchronizacja lezy po stronie mojego routera (na telefonie działa) ... nie wiesz na którym porcie sie łaczy ? edit: juz znalazłem Edytowane 7 Marca 2018 przez enox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 :O Właśnie ZCL akurat warto było trzymać, żeby dostać teraz tą samą ilość w BTCP, która kosztuje teraz 300 zł/szt (na razie..).Tylko ze zcl można też było sprzedać po 200$ sztuka kilka dni przed forkiem. Wysłane z mojego C106 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) BTC i LTC poleciało znów ... Edytowane 7 Marca 2018 przez enox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkor Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 28 groszy grlc czy to już koniec tej krypto ? Jest jakaś szansa jeszcze dla niej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Nikt nie kupuje, wszyscy produkują. Nie mogło być inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) co sie stało z tradesatoshi ? edit. Tradesatoshi will undergo maintenance for about 4 to 5 Hrs at 6:30 am UTC today 8 March 2018 Edytowane 8 Marca 2018 przez enox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Konserwacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkor Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Gdzie sprawdzić szansę na blok ? I kiedy to leci ?? Jakieś info na ten temat ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Niezły pogrom w tej chwili, wszystko na czerwono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Idealny czas na zakupy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) jeszcze poleci w dół ... edit. Panowie, zrobiłem 2 przelewy z portfela na tradesatoshi ... W histori pokazuje ze obydwa sa potwierdzone lecz niestety w "balance" dalej nie ma nic a mineło juz prawie 3 godziny Edytowane 9 Marca 2018 przez enox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Tradesatoshi ma ostatnio ciągłe problemy z działaniem, musisz czekać albo pisz do supportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkor Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 9 godzin temu, enox napisał: jeszcze poleci w dół ... edit. Panowie, zrobiłem 2 przelewy z portfela na tradesatoshi ... W histori pokazuje ze obydwa sa potwierdzone lecz niestety w "balance" dalej nie ma nic a mineło juz prawie 3 godziny I jak sprawa wygląda ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Kirkor napisał: I jak sprawa wygląda ??? wziąż nic :( napisałem do supportu edit. Widzę ze na tradesatoshi maja wyjeb..e, 12 godz - 0 odpowiedzi. Szkoda, ze tylko tradesatoshi handluje grlc Edytowane 10 Marca 2018 przez enox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkor Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 1 godzinę temu, enox napisał: wziąż nic :( napisałem do supportu edit. Widzę ze na tradesatoshi maja wyjeb..e, 12 godz - 0 odpowiedzi. Szkoda, ze tylko tradesatoshi handluje grlc Super i sprzedaj to potem .... Daj znać jak się coś zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, enox napisał: wziąż nic :( napisałem do supportu edit. Widzę ze na tradesatoshi maja wyjeb..e, 12 godz - 0 odpowiedzi. Szkoda, ze tylko tradesatoshi handluje grlc 1 minutę temu, Kirkor napisał: Super i sprzedaj to potem .... Daj znać jak się coś zmieni. Jest jeszcze nanex.co i coinfalcon.com Edytowane 10 Marca 2018 przez xVomar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enox Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Ok, wrocilo wszystko do normy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkor Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Teraz, enox napisał: Ok, wrocilo wszystko do normy :) super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Panowie pomocy padł mi dysk na ktorym mialem portfel naszego kochanego garlica jak moge teraz odzyskac owy portfel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Ściągasz od nowa aplikację, instalujesz zaznaczasz, że masz już seeds. Wpisujesz i odzyskasz cały portfel, więc zero problemu. Chyba, że nie masz seeds, chociaż było napisane, że jest to bardzo ważne i należy zapisać, to masz duży problem bo portfela już nie odzyskasz.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkor Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Co to oznacza ? Czy ja dobrze rozumiem 6 bloków mam ?? Jakoś nie widzę tych 300grlc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...