Skocz do zawartości
xVomar

Poradnik - Jak zacząć kopać kryptowalutę na kartach NVIDIA

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Zwallace napisał:

Możesz rozpocząć wydobycie za pomocą platformy instaforex założonej przez Ildar Sharipov To świetna firma oferująca szeroki wybór usług, takich jak wydobywanie kryptowalut, indeksowanie i handel, a także zakłady sportowe. Będziesz mógł pracować o każdej porze dnia z dowolnego miejsca, które chcesz. Firma gwarantuje wysokie dochody.

A co to za spamer?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Divek nie radze kopać na lapku. Jeden GTX980M da ci jakieś w porywach 1,5zł dziennie a lapek wyzionie ducha całkiem szybko. To nie jest sprzęt który służy takiemu celowi. Jeżeli poważnie myślisz o kopaniu polecam polowanie na RTX-y przykładowo jedna sztuka RTX3070 po dzisiejszym kursie ETH (1220$) da ci na czysto około 106 $ na miesiąc czyli po dzisiejszym kursie dolara jakieś 400zł. 

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy da się zawołać wszystkich którzy pisali w tym wątku, ale chciałbym napisać do tych którzy wydobywali garlicoina i nie sprzedali go do dziś.
Wiem, że są na forum osoby które mają dalej po kilka tysięcy garlicoinów.
Odkurzcie swoje portfele.
W przeciągu ostatniego tygodnia cena wzrosła z kilku gorszy do nawet złotówki.
Jeśli chcecie sprzedać to sprzedajcie, jeśli chcecie trzymać obserwować i kibicować to trzymajcie.
QwoLAZg.png

Edytowane przez xVomar
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na bieżąco wymieniałem na BCC po czym zacząłem pomnażać je na Bitmarkecie, który koniec końców zawinął się z moimi monetami. Ale nadal kopałem i kopię coś tam przy okazji niekorzystania z komputera. Tylko teraz trzymam się z dala od polskich giełd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy prawie dowolny komp , 2 rdzenie + tania płyta matx oraz 4 GB ramu , do tego jakiś tani i mały ssd na system ,może to być nawet jakis polesingowiec ,byle miał budę która pomieści kartę / karty i sensowne psu ( lub możliwość wymiany na coś sensownego )
Przynajmniej na start

Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi