spoxxx Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2018 garlicoin dzisiaj 7 groszy ale ta waluta poleciała... ci co maja darmowy prąd mogą coś wykopać jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkor Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Jak zalogować się do portfela na innym PC ??? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Witam, Jak sprawa wygląda kopania etherium ? Bo chyba antminera nie można użyć ? BTC kopać teraz to chyba potrzebna duża koparka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2020 17 minut temu, Zwallace napisał: Możesz rozpocząć wydobycie za pomocą platformy instaforex założonej przez Ildar Sharipov To świetna firma oferująca szeroki wybór usług, takich jak wydobywanie kryptowalut, indeksowanie i handel, a także zakłady sportowe. Będziesz mógł pracować o każdej porze dnia z dowolnego miejsca, które chcesz. Firma gwarantuje wysokie dochody. A co to za spamer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divek Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) Jest ktoś mi w stanie powiedzieć ile można aktualnie dziennie wyciągnąć na takim GTX 980m plnów ? Edytowane 22 Lipca 2020 przez Divek zapomniałem dodać czegoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karias Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Divek nie radze kopać na lapku. Jeden GTX980M da ci jakieś w porywach 1,5zł dziennie a lapek wyzionie ducha całkiem szybko. To nie jest sprzęt który służy takiemu celowi. Jeżeli poważnie myślisz o kopaniu polecam polowanie na RTX-y przykładowo jedna sztuka RTX3070 po dzisiejszym kursie ETH (1220$) da ci na czysto około 106 $ na miesiąc czyli po dzisiejszym kursie dolara jakieś 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie wiem czy da się zawołać wszystkich którzy pisali w tym wątku, ale chciałbym napisać do tych którzy wydobywali garlicoina i nie sprzedali go do dziś. Wiem, że są na forum osoby które mają dalej po kilka tysięcy garlicoinów. Odkurzcie swoje portfele. W przeciągu ostatniego tygodnia cena wzrosła z kilku gorszy do nawet złotówki. Jeśli chcecie sprzedać to sprzedajcie, jeśli chcecie trzymać obserwować i kibicować to trzymajcie. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez xVomar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuego3 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Ja na bieżąco wymieniałem na BCC po czym zacząłem pomnażać je na Bitmarkecie, który koniec końców zawinął się z moimi monetami. Ale nadal kopałem i kopię coś tam przy okazji niekorzystania z komputera. Tylko teraz trzymam się z dala od polskich giełd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Wystarczy prawie dowolny komp , 2 rdzenie + tania płyta matx oraz 4 GB ramu , do tego jakiś tani i mały ssd na system ,może to być nawet jakis polesingowiec ,byle miał budę która pomieści kartę / karty i sensowne psu ( lub możliwość wymiany na coś sensownego ) Przynajmniej na start Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...