Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 To bybass the 15 day triel you have to do a little registry hacking in HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREEPICGAMESUT2003 find dword value "counter" and change it to 0000001 and you'll have infinite UT2003 goodness. Wyczytałem to w pliku info. No cóż. Będę miał i wy też, o ile ją znajdziecie w pełni działającą prawie pełną wersję gry :lol: :lol: Się trzymajcie, ja już Quake3 skosowałem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 a miozesz mi zapodac linka do tej gry bo niewiem skad ja moge sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 tylko zciągnę ostatnie 10 plików :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 To bybass the 15 day triel you have to do a little registry hacking in HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREEPICGAMESUT2003 find dword value "counter" and change it to 0000001 and you'll have infinite UT2003 goodness. Wyczytałem to w pliku info. No cóż. Będę miał i wy też, o ile ją znajdziecie w pełni działającą prawie pełną wersję gry :lol: :lol: Się trzymajcie, ja już Quake3 skosowałem 8) Szkoda tylko, że to nie jest prawda... w ogole po zainstalowaniu UT2003 w rejestrze nie pojawia się klucz EPICGAMES a tym bardziej value counter. Do tego jest patch specjalny, ktory faktycznie dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ..a to dobre. Ale i tak spróbuję, co mi szkodzi 8) Za parenaście minut dam linka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ja mam wolne lacze tak ze bede to dlugo sciagal :D :D :D :D :D :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 transwer się posypał do 0!!! Zostało mi 9 plików, w tym 4 prawie zciągnięte. :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 daj tego linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ..jednak serwer działa. Wytrzymajcie sępy :lol: :lol: Jak tylko zciągnę, to podam, ale serer jest przeciążony jak cholera :evil: Było nawet 190 kilobajtów/s, teraz koło 10, a nawet mniej :x :cry: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Jestem stałym uczestnikem..przekroczyłem setkę 8) Spoko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 jakieś cracki do tego. Wiem, ale zciągnąć trzeba za pomocą Endokeya2000. Jest ich dwa. ALe w info pisze, że tam są trojany. Co robić?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 zostały mi 3 pliki, w tym 1 prawie zciągnięty, a serer ani ruszy :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ftp://212.182.16.192 login: ut2 pass: ut2 Tylko spokojnie sępy, bo wszystkim nie starczy :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 thx za linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...