Skocz do zawartości
MeHow

Emule vs maskarada

Rekomendowane odpowiedzi

Gadalem wczoraj z Marco na gg i narzekalem mu na to, ze moj emule w sieci radiowej, ktorej czlonkiem jestem od wczoraj :lol: jakos powoli chodzi.

doradzil mi, zeby poprosic admina zebym mial przekierowany port.

Czy ma ktos moze jakis inny pomysl, zeby pozbyc sie zasr.....ego LOWID?

Jesli nie :) to z jaka sciemka pojechac, zeby admin sie nie kapnal? ;)

pozdr

mehow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz zeby Ci przekierowal jakies wysokie dwa porty, bo nie mozeesz z qmplami w q3 pograc, bo sa lagi i Ty nie mozesz zakladac, bo oni Cie nie widza z zewnatrz :) potem ustawiasz w eMule jeden z tych portow i masz HighID :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

K.... ch..... zaj...... powiedzieli mi zebym czekal !!! ja im dam czekaj :/ w czwartek jak przyjdzie podpisac umowe ze mna to mu wystrzele o dodatkowy punkcik w "umowce" jak to gostek powiada :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Operator sieci dokona przekierowania portu numer xxxxx na serwerze masq na port xxxx komputera o ip yyy.yyy.yyy.yyy uzytkownika [moje imie i nazwisko] bez pobierania dodatkowych oplat za wyzej wymieniona usluge.

^by Marco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie tresc wyglada tak:

Operator sieci dokona przekierowania portu numer 27962 na serwerze masq na port 27962 komputera o ip 192.168.1.18 uzytkownika Michała Plewka bez pobierania dodatkowych oplat za wyzej wymieniona usluge.

:) chyba jestem ucieszony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam SDI.... i jak moge zrobic wlasnorecznie HiID..... bo do admina isc nie moge...bo go nie mam... A sdi mam podpieta do swojego kompa... wiec moge to sam skonfigurowac... ale nie wiem co i jak... szuaklem ale nic nie znalazlem co by mi pomoglo... moze ktso wie co ma zrobic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi