Zjacer Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Czołem, szukam następującej myszy, jeśli już gram, to w jakiegoś overwatcha / heroes of the storm / diablo 3, więc wymagania nie są jakieś wybitne: - do 10, góra 11 centymetrów długości (niestety nie mam dużego łapska) - 'lekki - dobrze chodzący' scroll (często jakieś bindy pod przewijanie) - możliwość zmiany DPI, najlepiej gdyby można było w oprogramowaniu sobie zdefiniować własne wartości (sam korzystam raczej z przedziału 1600 - 2400) - niski LOD (często unoszę mysz) - preferowany uchwyt claw grip - do 250 zł Fajnie, żeby przy takiej cenie oprogramowanie było w miarę spokom np. mój A4Tech Bloody A9 ma akurat jedno z gorszych oprogramowań, z którymi się zetknąłem. Brak gumek na przyciskach też byłby przyjemny, z mojej myszki dość szybko zeszły i trzeba było przyklejać Super Glue. :D Nie są to jednak warunki konieczne. Pytam tutaj, bo ciężko w sklepach o filtr długości myszy. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bydl4czek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Weź Roccat Kone Pure Owl-Eye, jest chyba jeszcze na promo w procpu Ew. jak nie potrzebujesz najnowszego sensora to poluj na zwykłego Kone Pure, ale z 5000 DPI (na optyku 3310DH) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Logitech G203 powinien sie nadac, stosunkowo tani jak na ta marke a wytrzyma min 5 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Roccat Lua trochę więcej jak 11cm reszta się zgadza też grip https://www.x-kom.pl/p/184899-myszka-przewodowa-roccat-lua.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zjacer Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzięki za odpowiedzi. Obczajałem tez myszki w Saturnie (w tym dwie wymienione stąd) i o dziwo Steelseries Rival 100 wygląda na to, ze spełni moje wymagania (a na pierwszy rzut oka tak się nie wydawało). Zapomniałem dodać, że korzystam z przycisków bocznych. W następnym tygodniu pewnie planuję kupić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bydl4czek Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 imo to lepiej Kona, ale jak Ci pasuje Rival 100 (nie jest to idealna mysz, szczególnie pod kątem jakości w porównaniu do Kona) to możesz ją brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...