malaks34 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam.Dzisiaj chciałem zainstalować windows 7 na moim komputerze, poprzez USB, lecz po załadowaniu się plików (zbootowaniu sie pendrive) i po okazaniu się okna z wyborem "zainstaluj teraz" mysz oraz klawiatura wyłączają się, i nie mogę dalej zainstalować systemu.Posiadam płytę msi x370 gaming carbon, mam usb legacy na enable, klawiature i mysz na usb 2.0 (na 3.0 też próbowałem, lecz bez skutku).W biosie klawiatura i mysz działają poprawnie. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Pozostaje wejście 1x PS/2 (klawiatura/mysz) Może w biosie trzeba przełączyć na usb? Coś zmieniło ustawienia klawiatury/myszy w biosie? Jeszcze windows 7 na pendrive - to czyste iso dodane rufusem, albo czym innym, czy jakieś modyfikowane, gdzie być może jest konflikt z załadowaniem sterowników przez instalator windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Musisz zintegrować sterowniki USB 3.1 z systemem.Poczytaj o problemie podczas instalacji Windowsa na nowych komputerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...