darker Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Hej ,Panowie mam problem z dropem fps na gtx 1070 msi gaming Z . Przy dropie np. z 80 do 40 fps występuje sekundowa ścina , odpaliłem sobie afterburnera i obserwowałem power % . Przy płynnej rozgrywce miałem na poziomie 70 % przy dropie fps spadało do ponizej 10 % i wracało po chwili do normy . Pytanie czy to wina za słabego zasilacza ? czy po prostu przy dropie tak to może wyglądać i5 6600KGTX 1070 Gaming ZMsi Z170A2x4 GB ddr 4 3000mhzCorsair VS550Temperatury ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soju Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 A nie masz przypadkiem w tym czasie odpalonego MSI Command Center ? Miałem u siebie ostatnio dokładnie taką samą przypadłość tyle że z GTX 1080. Przy załączonym Command Center karta co jakiś czas zrzucała takty do minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...