Rider Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mam Tuner to co w podpisie na chipsecie bt878. Nie wiem jak dekodowac Canal+ ani HBO z kablowki. Uzywam Borg TV. Jak odkodowac te kanaly ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Było !!! Szukaj !!! Napisał byś chociaż jaka to kablówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Kablowka to Vectra. Ps. Szukalem ale nic ciekawego nie znalazlem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Z tegfo co mi wiadomo do kodowania C+ uzywa się 2 systemów kodowania. Normalnego w wiekszości sieci kablowych,który mozna odkodować borgiem lub moreTV i drugiego w UPC do którego trzeba uzyć cablecrypt decoder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 W tym problem ze Borg nie wykrywa mi Canal+ i nie wiem jak go zdekodowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...