Andre77 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam! Z racji ze moj monitor dzisiaj przestal juz dzialac jestem zmuszony zakupic nowy. Monitor potrzebuje typowo do gier : Guild Wars 2, Batllefield 1, CS:GO, PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, przyszlo Call Of Duty WII. Mój komputer : I7- 6700kEVGA GTX 1070SSD IrudiumPamięć Corsair Vengeance LPX, DDR4, 16GB(2x8GB), 3000MHzPłyta główna MSI Z170A TOMAHAWKZasilacz XFX TS 550Wat Max. do 2000zl. Mogą być uzywki z znanego portalu. Interesuje mnie glownie ta rozdz. WQHD i g-sync ale nie wiem czy w takiej kwocie cos dostane. Pomozecie z wyborem? Sam znalazłem :AOC AG271QX - tylko ze jest pod AMD.... A może : Asus MG279Q ? - szukac jakiejś uzywki? Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre77 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na znanym serwisie aukcyjnym są po 2200zl. A po wymianie matrycy sklepu typu morele i xkom sprzedają poniżej 2000zl ale czy warto? Jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre77 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2017 Temat prosze zamknac. Dziekuje za wyczerpanie tematu i multum odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2017 Hehe dobre. Kupiłeś coś? Pochwal się co wybrałeś. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nie kupuj z outletu bo na bank trafisz z kiepsko podświetloną matrycą która innym nie przypasowała. Poczytaj o loterii w "gammingowych" monitorach z ips. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 W większości ekranach IPS to loteria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...