markslo Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jak się wam podoba mazda mx-5? Mój sąsiad sobie kupił tą furę i chyba całe osiedle mu zazdrości, chyba ma z 160KM i z tego co mwil sąsiad to w parę sekund się do setki rozpędza, spoko by było mieć takie sportowe auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 No..ja jusz siem posikałem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Parę sekund to przedział od 3 do 9,5. To zasadnicza różnica, albo supersamochód za wagony waluty, albo byle mocniejszy kompakt albo diesel po czipie z Allegro. A sama MX-5, cóż, dla kobiet i pedałów jak znalazł. Sportowy samochód już miałem, użyteczność niemal zerowa, ale przyciągał spojrzenia jak jasna cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Sportowy samochód już miałem, użyteczność niemal zerowa, ale przyciągał spojrzenia jak jasna cholera. Tak sobie dalej wmawiaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Kup i sam zobaczysz, a nie jakieś korpogunwa w lizingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dzięki za propozycję, ale samochód "sportowy", który ma mniej mocy niż przeciętny diesel to nie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Hejtujesz bo cię nie stać, proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 FWD z rzędową czwórką, nigga please 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 FWD z rzędową czwórką, nigga please Ale niby segment G tak jak Ferrari i Garbus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Na AWD ze wzdłużnie ustawioną rzędową czwórką dziwki jakoś nie lecą, nie wiem czemu. Segment I, jakby kto pytał. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Fajnie popatrzec jak sie starzy wyjadacze forum łapią na bota reklamowego. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 jak coś to "kilka" sekund @SJP kilka liczebnik nieokreślony oznaczający zwykle liczbę od trzech do dziewięciu @SJP para 1. substancja gazowa;2. drobna moneta jugosłowiańska;3. dawna moneta w Turcji;4. dwie sztuki czegoś stanowiące komplet;5. dwie osoby bliskie sobie;6. dwoje zwierząt (samiec i samica);7. przestarzałe: tchnienie, dech bo w 2 nie wierzę, ja wiem, że to musi być istny szczyt motoryzacji ale nie sądzę, że aż taki ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Fajnie popatrzec jak sie starzy wyjadacze forum łapią na bota reklamowego.Przecież to zawsze tak wygląda - bot, anon albo cienko pierdzący sklep zakłada temat spamerski, zlatuje się banda trolluchów i obrzuca łajnem w najlepsze, w rzyci mając o co w ogóle chodziło w wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Na AWD ze wzdłużnie ustawioną rzędową czwórką dziwki jakoś nie lecą, nie wiem czemu. Segment I, jakby kto pytał. Bo zapomniałeś że kret albo Sławek musi siedzieć za kierownicą, a nie Borat-wąsacz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 Sławek niebawem wypadnie z obiegu gorących towarów do wzięcia w aucie. Zostaje kret, ale on już ma dziwkomagnes, nawet podobno zjechał nim z lawety. Jak rzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...