spex Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witam Mam już monitor AOC i2369Vm i potrzebuję sobie dokupić drugi do stacji roboczej. I teraz się właśnie zastanawiam, czy kupować to samo, czy coś nowszego? A jeśli coś nowszego to co? Cel: Domowa stacja robocza (internet, filmy itp) raczej nie gram (tz to co mi daje AOC do sporadycznej zabawy mi starcza). Cena, około 500-600 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spex Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Brak FF w AOC mi nie przeszkadza (raczej), tak więc niekoniecznie chcę się pozbywać go, bo w sumie jest w miarę nowy (ale nie koniecznie musi być głównym monitorem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spex Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 W sumie to zastanawiam się jeszcze nad: https://www.x-kom.pl/p/347158-monitor-led-22-239-philips-246e7qdab-00-czarny.html https://www.morele.net/monitor-samsung-ls24f350fhuxen-773879/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 z podanych to ten samsung najciekawszy pytanie tylko czy nie lepiej zainwestowac wiecej w cos lepszego zerknij w strone nec/eizo nawet modele biurowe sa lepsze niz wiekszosc tej masowki wciskanej graczom bo kupili gpu za 2k to musza tani monitor kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spex Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 @robertsup, chętnie bym kupił coś od nec/eizo, tylko te ceny. To nie jest zainwestowanie "trochę więcej", tylko 2-3 razy więcej. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Kup taki sam jak jesteś z niego zadowolony jak na swoją cenę ma świetny ekran IPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...