FaZiMoDo Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wstawiam do sopki plik graficzny, ale nie mogę dodać obok żadnego tekstu, można tylko pod spodem. Jest jakaś metoda żeby dodać po prawej stronie? Chciałbym tam mieć z dwie linijki adresu z hiperłączami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 przygotować sobie stopkę w html i ją potem podpiąć do outlooka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addy_Blizz Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Skopiowałem mój plik PST do osobnego systemu. Znalazłem coś bardzo złego - większość załączników nie otwierała się. pojawiło się tylko miejsce ze złamanym symbolem. Czy mój Outlook jest uszkodzony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addy_Blizz Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Oto aktualizacja, którą znalazłem: Outlook, Thunderbird i programy pocztowe, takie jak te, często pomijają zdrową treść wiadomości e-mail. Obejmuje to częściowe pobieranie załączników. Problem pojawia się, gdy dostęp do konta odbywa się przez konto IMAP. z tego powodu wyeksportowany plik PST jest niekompletny. Obecnie staram się znaleźć najlepszy sposób, aby całkowicie je pobrać. Po prostu chcę niezawodny plik PST. Edytowane 8 Października 2018 przez Addy_Blizz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenny_K Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 9 hours ago, Addy_Blizz said: Oto aktualizacja, którą znalazłem: Outlook, Thunderbird i programy pocztowe, takie jak te, często pomijają zdrową treść wiadomości e-mail. Obejmuje to częściowe pobieranie załączników. Problem pojawia się, gdy dostęp do konta odbywa się przez konto IMAP. z tego powodu wyeksportowany plik PST jest niekompletny. Obecnie staram się znaleźć najlepszy sposób, aby całkowicie je pobrać. Po prostu chcę niezawodny plik PST. Mogę połączyć się z twoim problemem, ponieważ cierpiałem tak samo. Mój "Outlook" nie pobierał poprawnie załączników do wiadomości e-mail, a załączone zdjęcia często były puste. Ostatnio spróbowałem Mail Backup X, a aplikacja pomogła mi pobrać te e-maile ze wszystkimi załącznikami. Aby Cię ostrzec, aplikacja nie jest bezpłatna, ale oferuje bezpłatną wersję próbną przez pierwsze 15 dni. Sama aplikacja jest aplikacją do tworzenia kopii zapasowych e-mail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...