Quill Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Mam problem, nie znam zadnego dobrego sklepu w poznaniu... Moze ktos mi pomoc :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 No to moze ja zaczne :D Wszystko, co zostalo tu napisane jest moja subiektywna opinia i nikomu nic do tego :P. Jesli chodzi o Poznan i wogole cala Wielkopolske, to najlepszy (wedlug niektorych ;)) jest Komputronik. Ja osobiscie kupilem u nich dwa komputery. Nie powiem, zeby mieli rewelacyjna obsluge (zapytaj ich o cos, to od razu zagladaja do cennika i czytaja ci to, co juz dawno wiesz...), a zawartosc cennika bardzo czesto odbiega od stanu rzeczywistego. No ale firma istnieje dlugo i sie rozwija (otwieraja sklepy w calym regionie), dlatego mam pewnosc, ze jak sie cos @#$%^&, to bede mial to gdzie zwrocic :) Na szczescie nie mialem jeszcze okazji korzystac z ich serwisu, wiec sie nie wypowiem. Oglonie firma wyglada na pewna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 No wlasnie to jest jedyny solidny sklep w poznaniu chyba :? Mam wlasnie zamiar u nich kupic...a co do cennika to zauwazylem to samo 8) Lamery :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Bierz w komputroniku, bo w Poznaniu nie ma chyba lepszego sklepu :( . Co do tego że to lamerzy to się musze zgodzić. Często tam kupuje więc mam doświadczenie. Ostatnio kupowałem tam zasilacz huntkeya stoje w kolejce pytam się czy jest on mówi że jest. Po chwili mówi jednak że go nie ma. Stoje dalej bo jeszcze coś chciałem kupić. A on mówi że jednak jest. Kupowałem kiedyś też voodoo 3 3000 PCI. No i jakiś idiota dał mi v3 2000. Po tym jak starych ich zjebał ktoś przyjechał i go wymienił. Z dwa lata temu kupowałem tam skaner Plusteka U1200. W domu patrze a oni dali mi UT1200 z przystawką do slajdów o 150 zł droższy. No i już staremu nie chciało się ich jebać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 komputronik???? no sorry czasem ci <span style="color:red;">[ciach!]</span>o beą chcili wepchnąc, np msi 6380 poserwisowe jako nówka z półroczna gwarancją i w zdezelowanym karoniku bez kabli i instrukcji.... mówic dalej ???? kiedys firma w której pracuje (tez w sumie sprzedaż kompów) zaopatrywała sie tam hurtowo... teraz mamy ceny nizsze w detalu niz ich hurt :)))) pomimo tego ze mają duzo sprzętu (na papierze przynajmniej) to radze ci ich omijać.... nawet jak kupisz cos i bedzie ok to bedzie mi cie zal jak to sie spieprzy - ich serwis to totalne dno... omijaj tez wezyra - straszne ceny i rom komputer.... ci to nie wiedzą co robią :)) (celeron 900 w boxie z coolerem od C466 i temu podobne...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Masz racje. Ale pytanie bylo o najlepszy w Poznaniu i jakos nie podales zadnego innego... W kazdym sklepie zdarzaja sie takie "kfjatki", w jednym czesciej, w innym rzadziej - nic na to nie poradzisz. W sumie wymieniles 3 najbardziej znane sklepy w miescie i kazdy z nich odradzasz, wiec w koncu gdzie on ma tego kompa kupic? Komputronik wydaje sie byc najrozsadniejszym wyborem, biorac pod uwage ceny, serwis i pewnosc, ze nie zniknie z rynku za miesiac, czy dwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zapraszam do DGM :)) bywam dość często w sklepie na Kościuszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ck Znak czy jakoś tak też barzo dobry sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Komputronik (polecam hurt... :)) (Reglowa) Medias (Logos) (Podgorna) Proabit (Ratajczaka) DGM (Kosciuszki?) CKZNAK (hm...Jana Pawla... ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Medias (Logos) (Podgorna) Proabit (Ratajczaka) DGM (Kosciuszki?) daj linki do stron tych sklepów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Hyhyhy wiem cos o wyjebkach Komputronika, bo jeszcze u nich nic nie kupilem a juz probowali mi wcisnac GF2 MX Box za 350, a za 398 byl GF Ti Oem 8) A tak pozatym to co to za Komputronik (polecam hurt... ) (Reglowa) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Rob_e a masz gdzies cennik podsespolow ze swojego sklepu ?? moze jakas strona w necie ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Hyhyhy wiem cos o wyjebkach Komputronika, bo jeszcze u nich nic nie kupilem a juz probowali mi wcisnac GF2 MX Box za 350, a za 398 byl GF Ti Oem 8) A tak pozatym to co to za Komputronik (polecam hurt... ) (Reglowa) ?Aha... jest to hurtownia komputronika... udalo mi sie tam odpowiednio zagadac :) i mam dzieki tem usprzet po cenach hurtowych... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Medias (Logos) (Podgorna) Proabit (Ratajczaka) DGM (Kosciuszki?) daj linki do stron tych sklepów www.logos.pl www.proabit.net www.dgm.pl www.ckznak.pl www.komputronik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Kochani :D - to nie wiecie że sklep tweak ma swoją siedzibe w Poznaniu :D na ulicy Mylna 23 lok 10 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Glupoty gadacie :? Bo w jednym sklepie jest plyta i procesor tansze ale GF3 drozsze i wychodzi na to samo :cry: Sprawdzilem wszystkie i wyszla mi prawie ta sama cena, ale Komputronik mam 500 metrow od domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Glupoty gadacie :? Bo w jednym sklepie jest plyta i procesor tansze ale GF3 drozsze i wychodzi na to samo :cry: Sprawdzilem wszystkie i wyszla mi prawie ta sama cena, ale Komputronik mam 500 metrow od domu :) no to po co pytasz... bierz w KT... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 mieszkam daleko od poznania, ale chyba nie zawiedziesz sie w KOMPUTRONIKU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 kielkac ale masz zajebiste kolumienki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 cennika nie mam... nigdy nie mamy czasu na to a ceny codzienie sie zmieniają :)) (na niższe)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 kielkac ale masz zajebiste kolumienki :!: ...i chyba BIII wypadla Ci z kompa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 kielkac ale masz zajebiste kolumienki :!: ...i chyba BIII wypadla Ci z kompa :wink: heh, to jest medalist st317242a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Trochę czasu minęło, ale co tam, nigdy nie jest za późno na rezurekcję umarłych tematów : ) Więc tak: może ktoś wie, gdzie w Poznaniu można dostać zasilacze takich firm jak Fortron, Foxconn, Feel czy Enlight? Chodzi o dobre zasiłki do 140 zl. Wszędzie mają tylko shity albo siłacze z górnej półki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Za 140zł to dobrej zasiłki nie kupisz, lepiej dozbieraj i za 200zł masz Chifteca 360w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Za 140zł to dobrej zasiłki nie kupisz, lepiej dozbieraj i za 200zł masz Chifteca 360w.Doprecyzuję w takim razie: chodzi o jaknajlepszą zasiłkę za tą kwotę (do 140 zł) : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Za 140zł to dobrej zasiłki nie kupisz, lepiej dozbieraj i za 200zł masz Chifteca 360w.Doprecyzuję w takim razie: chodzi o jaknajlepszą zasiłkę za tą kwotę (do 140 zł) : ) Zapytaj w znaku. Kupilem u nich HuntKeya, co prawda 300W ale za ~120 zeta Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jak dla mnie to ckznak - daja pozory ze sie znaja na sprzecie komputronik - bandka lamusow ale da sie pohandlowac barwkomp - spox do innych nie wchodze bo jakos nie mialem potrzeby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zapytaj w znaku. Kupilem u nich HuntKeya, co prawda 300W ale za ~120 zeta Pozdro! Tak też uczynię, dzięki! P.s. A cichy jest ten HK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zapytaj w znaku. Kupilem u nich HuntKeya, co prawda 300W ale za ~120 zeta Pozdro! Tak też uczynię, dzięki! P.s. A cichy jest ten HK? Hmm, powiedzmy ze tak srednio. Mi nie przeszkadza, nie wie jak Tobie. Posluchasz w sklepie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Mi nie przeszkadza, nie wie jak Tobie. Codegen, którego teraz mam to po prostu na mnie warczy, (chyba mnie nie lubi ; ) ) więc chyba gorzej być nie może... : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...