weronica Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Tylko Komputronik albo CK ZNAK kupuje tam i jestem bardzo zadowolona :D nie kupuj mniej znanych sklepach. Ostatnio w Znaku jest minimalnie taniej niz w KTR. AAA zapomnialabym omijaj szerokim lukiem firme ACTION, serwis maja do [gluteus maximus], raz mnie oszukali, maja badziewna obsluge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ja polece PROFI dobra obsluga (co do wiedzy to sie nie wypowiem bo odrazu kupowalem konkrety i sie o nic nie pytalem) ceny niskie i serwis dobry dysk mi wymienili w niecaly tydzien,a plytke rowno tydzien. www.dyskont.com.pl Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 a ja polece PROFI dobra obsluga (co do wiedzy to sie nie wypowiem bo odrazu kupowalem konkrety i sie o nic nie pytalem) ceny niskie i serwis dobry dysk mi wymienili w niecaly tydzien,a plytke rowno tydzien. www.dyskont.com.pl Pozdrawiam Egeba Fakt, że ceny mają konkurencyjne, ale za to mały wybór. A zasilaczy to już wogóle. Tylko Komputronik albo CK ZNAK kupuje tam i jestem bardzo zadowolona nie kupuj mniej znanych sklepach. Ostatnio w Znaku jest minimalnie taniej niz w KTR. AAA zapomnialabym omijaj szerokim lukiem firme ACTION, serwis maja do [gluteus maximus], raz mnie oszukali, maja badziewna obsluge. Komputronik ostatnio przegina lekko z cenami. Ale ogólnie jest ok, obsługa może być, przynajmniej na Ratajczaka i na Grochowskiej, chociaż w Starym Browarze sprzedaje gość, który najwyraźniej ma za złe klientom, że ośmielają się zawracać mu sznowne dupsko. Jak ostatnio stałem tam w kolejce to sprzedawał komuś twardy dysk przez bite 15 minut, strzelając przy tym "ryje" w stylu "niech oni sie odemnie odp*****"... :evil: Co do CK Znaku to przynajmniej odnosi się wrażenie, że nie wciskają ludziom ciemnoty na taką skalę jak gdzie indziej (np. niesławnej pamięci Rom Computer/ teraz chyba Rainbow PC). Pozatym jedną wielką porażką jest Metro na Ratajczaka (czyje to wogóle jest? przy wejściu wiszą szyldy przynajmniej 3 firm - Rainbow, Bestcom oraz Metro?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...