Skocz do zawartości
Quill

Poznaniacy pomozcie w wyborze sklepu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko Komputronik albo CK ZNAK kupuje tam i jestem bardzo zadowolona :D nie kupuj mniej znanych sklepach. Ostatnio w Znaku jest minimalnie taniej niz w KTR. AAA zapomnialabym omijaj szerokim lukiem firme ACTION, serwis maja do [gluteus maximus], raz mnie oszukali, maja badziewna obsluge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja polece PROFI dobra obsluga (co do wiedzy to sie nie wypowiem bo odrazu kupowalem konkrety i sie o nic nie pytalem) ceny niskie i serwis dobry dysk mi wymienili w niecaly tydzien,a plytke rowno tydzien.

www.dyskont.com.pl

Pozdrawiam Egeba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja polece PROFI dobra obsluga (co do wiedzy to sie nie wypowiem bo odrazu kupowalem konkrety i sie o nic nie pytalem) ceny niskie i serwis dobry dysk mi wymienili w niecaly tydzien,a plytke rowno tydzien.

www.dyskont.com.pl

Pozdrawiam Egeba

Fakt, że ceny mają konkurencyjne, ale za to mały wybór. A zasilaczy to już wogóle.

Tylko Komputronik albo CK ZNAK kupuje tam i jestem bardzo zadowolona  nie kupuj mniej znanych sklepach. Ostatnio w Znaku jest minimalnie taniej niz w KTR. AAA zapomnialabym omijaj szerokim lukiem firme ACTION, serwis maja do [gluteus maximus], raz mnie oszukali, maja badziewna obsluge.

Komputronik ostatnio przegina lekko z cenami. Ale ogólnie jest ok, obsługa może być, przynajmniej na Ratajczaka i na Grochowskiej, chociaż w Starym Browarze sprzedaje gość, który najwyraźniej ma za złe klientom, że ośmielają się zawracać mu sznowne dupsko. Jak ostatnio stałem tam w kolejce to sprzedawał komuś twardy dysk przez bite 15 minut, strzelając przy tym "ryje" w stylu "niech oni sie odemnie odp*****"... :evil:

Co do CK Znaku to przynajmniej odnosi się wrażenie, że nie wciskają ludziom ciemnoty na taką skalę jak gdzie indziej (np. niesławnej pamięci Rom Computer/ teraz chyba Rainbow PC). Pozatym jedną wielką porażką jest Metro na Ratajczaka (czyje to wogóle jest? przy wejściu wiszą szyldy przynajmniej 3 firm - Rainbow, Bestcom oraz Metro?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi