Skocz do zawartości
amoniak

Mam NUKLEONA :D

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiłem Nukleona i porównuję do bloczków, które sam wykonałem :?

Wniosek jeden

NUKLEON wymiata!

Dołączona grafikaRóżnica między moim blokiem a Nukleonem przy tych samych ustawieniach napięcia i częstotliwości wynosi ponad 5°C w iddle i 8-10 °C w stresie na korzyść Nukleona

Po za tym Nukleon ma mniejsze wahania temperatury :D

Polecam wszystkim zakup tego bloku, naprawdę jest wydajny i perfekcyjnie wykonany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No no Amoniak teraz możesz cieszyć się niską temp. :wink:

Żałuję tylko, że nie uprzedziłem cię o kończeniu pracy nad moimi blokami, jak dobrze wyjdą jeden jeszcze zrobię i będzie na sprzedaż, a dla ciebie byłaby duuuża zniżka ( za fatygę pamiętasz?) :D

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ciekawy blok podobny do maze z danger dena ciekawe ile by taki kosztowal jak by byl na sprzedarz? Grzechu a twoje bloki sa podobne do Nukelona? Tj 1 wlot 2 wyloty itp? Jakies foty czy cos bo moze bym byl chetny jesli by byl podobnie wydajny ale tanszy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie nie chce nic zdradzac, lubie robic niespodzianki.

Blok jesli wyjdzie bedzie wydajnieszy od nukleona i na pewno tanszy (no chyba ze zrobie licytacje i bedzie duuzo chętnych) :D

Fotek nie mam ale w tym tygodniu go goncze ( w zasadzie je) i fotki beda.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do perfekcji wykonania - dąże do tego choć nie jest to łatwe.

Nie mam niestety dostępu do poliwęglanu litego, ani do plexi grubszej niż 6mm, ale jakoś dam sobie z tym radę. Podczas zjazdu w Gdańsku udam się na zakupy i będzie cacy. :D

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amoniak: Ale dlaczego dales tak mala mhz na gpu?? Mikaelus ma ta sama karte i na wentylku od starego amd puscil go na ( jezeli dobrze pamietam ) 320 lub 330..... na wodzie to ci powinno spokojnie smigac 340-350.......

sprawdzales co wiecej niz 300?

a tak po za tym to zajebiste masz radiatorki na pamieciach.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi