Buziak Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Bardzo mnie to zastanawia, jak dobrze pamietam mialem w mojej kochanej gierce MoHaa po 80 FPS od kiedy mam NEO+ FPS spadly do 40-50 Niewiem co jest tego przyczyna :| :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 moze sterow od neo..... dzisiaj montowalem mojej dziewczynie i nie zawuwazylem aby pod xp byl jakis spadek .... moze to przez to, ze ma ath 2200+ :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 mohaa ogolnie ma cos zwalone z obsluga vertexu .....nie mowiac juz o tym ze 90% komend z q3 nie dziala tak jak powinno....ehh... aczkolwiek modem nie powinien miec tu zadnego wplywu...moze przestawiles cos w ustawieniach grafiki/textur/etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 noose a czy jak zakladales dziewczynie swojej to dzieliles je jescze na kogos czy tylko dla mnie ? jesli tak to na czym to podzieliles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 erni.... spoko ;) dzieli bede jutro / pojutrze... zalezy kiedy komp kurierem dojdzie ;) bede dzielil na w2k, bo najlatwiej ;) (dla niej i dla jej brata) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...