M@rC Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Na stronie www.cdrinfo.pl jest zamieszczony artykul o "programowej" zmianie nagrywarki litle on 32 12 5W na 48 12 5W.Podobno w budowie sa identyczne a róznia sie tylko tzw. firmare (biosem), i podobno wystarczy zmienic biosa na biosa z modelu wyzszego ,by zmienc predkosci nagrywania... 1.Jesli zrobil ktos taki mix to jestem bardzo ciekaw jak po tym wszystkim zachowuje sie owa nagrywajka? 2.Czy dziala dokladnie tak samo jak z przed "przyspieszeniem" czy sa J A K I E K O L W I E K P R O B L E M Y ??? 3.Jnteresuje mnie w szczególności nagrywanie cd o pojemnosci 99min(870mb) oraz predkosci z jakimi w rzeczywistosci nagrywaliscie te plyty. 4.Czy sa jakiekolwiek niedogodnosci/mankamenty ktore sa uciązliwe (np.glosne, slaba jakosc wykonia tacki, zacinanie sie ... itp) Za kazda porade i opienie... Vielkie DzięX :D [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ja przerabiałem HP 8200 i szlag ją trafił!! Odradzam zmiany wzsystkim początkujacym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ja przerabiałem HP 8200 i szlag ją trafił!! Odradzam zmiany wzsystkim początkujacym Dokladnie... Przerobki i overclocking w wykonaniu poczatkujacych sa jak zapalki w reku dziecka :twisted: Jezeli nie jestes pewny ze sobie poradzisz to lepiej sobie odpusc 8) BTW na www.cdrinfo.pl chyba tez jest jakies forum czy cos... Moze lepiej tam sie zapytaj bo my tu to raczej procki, grafy, woda i takie tam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rC Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ja bardzo przepraszam ale poczatujacym to bylem 10 lat temu ,zanim skonczylem technikum elektroniczne ,zlozylem troche kompow...i [...] (sorki za przechwałki ale lamy ze mnie nie róbcie :x :wink: :wink: ) pytalem bo po prostu temat jest nowy a wlasnie moja nagrywajke sprzedalem i zastanawiam sie nad litle on 32 12 5W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...